logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • La 05 octombrie 2018, IMSP SCM ”Sfânta Treime” a avut în vizita de lucru o echipă din România condusă de managerul Spitalului Județean de Urgență «Dr. Pompei Samarian» Călărași (România), dl Valentin Emanoil.

  Din componența echipei au mai făcut parte dl Dinu Eugen, director achiziții și dl Serghei Chiriac, medic legist, Șef Serviciu medicină legală.
  Scopul vizitei a fost stabilirea relațiilor de colaborare în vederea schimbului de experiență și preluare de bune practici.
  Reieșind din faptul că IMSP SCM ”Sfânta Treime” ca și Spitalul Județean de Urgență Călărași sunt spitale multiprofil, care asigură asistență medicală prioritar de urgență, discuțiile au fost foarte productive identificând obiectivele generale de colaborare.
  Dl Valentin Emanoil a remarcat beneficiile prezenței Clinicilor Universitare în cadrul spitalului Sfânta Treime, inclusiv ca posibilitate de îmbinare a activităților științifice, didactice și clinice pentru performanța actului medical.
  Managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași a lansat o invitație în România pentru o echipă de medici sub conducerea Dl Oleg Crudu, director IMSP SCM ”Sfânta Treime”, care la rândul său a asigurat partea Română de deschidere spre parteneriate clinice și manageriale.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP