logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • La 17.02.2023, a avut loc ședința Consiliului Administrativ al IMSP SCM „Sfânta Treime”, în cadrul căreia directorul Oleg Crudu a prezentat raportul activității spitalului pentru anul 2022. La ședință a participat șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a Consiliului Municipal Chișinău, domnul Boris Gîlca, administrația IMSP SCM „Sfânta Treime”, precum și personalul instituției.

  În cadrul ședinței a fost examinat și aprobat raportul privind rezultatele activității instituției pentru anul 2022 și obiective strategice pentru anul 2023.

  Domnul Boris Gîlca a menționat principalele realizări și provocări din activitatea instituției, a apreciat munca colectivului în realizarea la nivel înalt a indicatorilor de activitate.

  Domnul Oleg Crudu, a adus mulțumiri tuturor angajaților pentru efortul depus în acordarea asistenței medicale de calitate.

  Menționăm că, IMSP SCM ”Sfânta Treime” reprezintă cea mai mare instituție medicală din municipiul Chișinău, care poate asigura managementul medical multidisciplinaral cazurilor de mare complexitate, cu o capacitate de 600 paturi pe 17 profiluri medicale. Instituția gestionează activități complexe de asistență medicală și de cercetare științifică, fiind baza clinică a USMF ”N. Testemițanu” și centru municipal strategic de asistență medicală de urgență.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP