logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • În perioada zilei de 15 martie IMSP SCM ”Sfânta Treime” a găzduit ședința Asociației Spitalelor Publice din România, reprezentată prin o delegație importantă compusă din manageri ai instituțiilor spitalicești și evaluatori în sănătate din România.

  Delegația română a participat și la ședința pentru prezentarea raportului anual de  activitate a SCM ”Sfânta Treime”, în cadrul căreia președintele Asociației, domnul Silviu Vasilică Rusu a înmânat solemn administrației IMSP SCM ”Sfânta Treime” certificatul de membru deplin al Asociației.

  ” Este o onoare și o mare plăcere să fim astăzi în mijlocul vostru, la Spitalul Clinic Municipal ”Sfânta Treime” din Chișinău. Vizita noastră aici marchează un moment important de colaborare și schimb de experiență între spitalele publice din România și Republica Moldova, în beneficiul pacienților noștri și al sistemului de sănătate publică. În calitate de președinte al Asociației Spitalelor Publice din România, sunt conștient de provocările pe care le întâmpinăm în domeniul medical, indiferent de țara în care ne desfășurăm activitatea. Suntem toți parte a unei misiuni comune de a oferi servicii medicale de calitate, de a îmbunătăți accesul la îngrijiri de sănătate și de a promova sănătatea și bunăstarea comunităților noastre.” – a menționat președintele Silviu Vasilică Rusu.

  Domnul director Oleg Crudu  a accentuat importanța oferirii acestui titlu onorabil de membru pentru instituție: ”Pentru SCM ”Sfânta Treime” această apartenență înseamnă posibilitatea unui schimb continuu de experiență, cunoștințe și bune practici pentru creșterea calității asistenței medicale de pe ambele maluri ale Prutului. Doar prin colaborare putem aduce dezvoltarea în instituțiile noastre. Ne mândrim cu potențialul uman și capacitățile instituției noastre și suntem siguri că vom putea dezvolta un parteneriat fructuos cu colegii noștri din România”

  Oaspeții din România au vizitat mai multe secții din cadrul spitalului, fiind discutate probleme legate de organizarea și administrarea activității instituției, dar și cu stabilirea domeniilor pentru colaborarea ulterioară dintre instituții și specialiști.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP