logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Spitalul „Sfânta Treime” este cea mai mare instituție medicală din municipiul Chișinău, ce acordă asistență medicală atât populației din capitală, cât și din întreaga țară. Zilnic din secțiile Terapeutice și Chirurgicale sunt externați 76 de pacienți tratați cu diverse probleme de sănătate. Mulți dintre acești pacienți în mod special țin să adreseze personalului medical mesaje de recunoștință, care notifică succesele tratamentului și atitudinea resimțită pe parcursul spitalizării.

  Printre acești pacienți este și Nelea Tihon, care ne-a mărturisit că a fost internată într-o stare gravă în secția Hepatologie: „După tratamentul administrat în această secție, mă simt mai bine, realizez că medicamentele, dar și comportamentul personalului medical au o mare însemnătate în tratarea mea.
  Vreau să mulțumesc întregii echipe din secția Hepatologie pentru aport, dedicație și profesionalism. Un mulțumesc mare adresez și dnei Margarita Surlari, dânsa este foarte pozitivă, această stare emoțională mi-a inspirat multă încredere că v-a fi bine. Tuturor le doresc mult succes, sănătate și cât mai multă recunoștință din partea pacienților.”
  Potrivit dnei Margarita Surlari, medic hepatolog, șefa secției Hepatologie: „Pacienta suferă de ciroză hepatică virală B decompensată. A fost internată în mod urgent, stare gravă, cauzată de progresarea insuficienței hepatice cronice și prezența ascitei tensionate.
  Pe parcursul spitalizării starea pacientei este cu ameliorare vădită, a diminuat nivelul lichidului ascitic, au dispărut edemele la gambe și icterul tegumentelor. Pacienta urmează să fie externată cu prescrierea tratamentului medicamentos de ambulatoriu.”

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP