logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Continuăm să scriem despre stările trăite și împărtăsite de pacienții internați în secțiile din cadrul spitalului. De data aceasta mesajul este adresat oamenilor care muncesc în secția Infarct Miocardic Acut.

  Pacientul Marin Gorodenco, ne-a povestit că a fost adus la spital de serviciul urgență și că după câteva zile de tratament se simte bine: „Recunosc că am fost într-o starea foarte grea, însă atitudinea promptă a oamenilor din cadrul serviciului 112, urmată de profesioniștii de la acest spital, începând cu medicii din Departamentul Primiri Urgențe, Terapie Intensivă Chirurgical-Somatică și secția Infarct Miocardic Acut, unde am fost internat, realizez că medicii noștri pe bune fac miracole pentru pacienții gravi, așa cum am fost și eu. Am resimțit multă grijă și atitudine din partea acestor oameni. Astfel, chiar în a doua zi mă simțeam mai bine, dovadă că tratamentul prescris dar și bunăvoința personalului medical mă ajută să mă recuperez.
  Medicul meu curant este dna Doina Bejenaru, un medic cardiolog foarte competent și cu mult cu har de la Dumnezeu, este foarte receptivă față de pacient, iar zâmbetul ei inspiră multă încredere. Vreau să îi adresez un mulțumesc aparte dnei Doina pentru dăruire și pasiune față de pacienți.
  În genere, în acest spital se resimte o bună organizare, gândesc că multe succese ale manoperelor medicale din această instituție medicală se datorează administrației și în mod special, dlui Oleg Crudu, director al acestui spital. Adresez un mulțumesc mare întregului colectiv și le doresc multe succese și sănătate”.
  Potrivit dnei Doina Bejenaru, medic cardiolog, șefa secției Infarct Miocardic Acut: „Pacientul a fost spitalizat de urgență cu angină pectorală instabilă complicată cu tulburări de ritm cardiac și șoc cardiogen. Conform protocolului național și instituțional, pacientul a fost investigat clinic și paraclinic. Tratamentul conservativ administrat este cu efect pozitiv. Pacientul urmează să fie externat pentru a continua tratamentul medicamentos în condiții de ambulatoriu”.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP