logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • поздравление рум_правки

  Dragi prieteni și stimați colegi!

  CruduIată că anul 2016 se apropie de sfârșit. E timpul să facem un rezumat al rezultatelor obținute în acest an calendaristic.

  A fost un an cu bune și rele, dar destul de anevoios pentru întreaga echipă a SCM „Sfânta Treime”. Fiecare dintre noi a știut să facă față sarcinilor și provocărilor zilnice, dar și celor mai vaste. În rezultat am obținut o mulțime de realizări frumoase, deoarece în acest an în spitalul nostru au avut loc o mulțime de schimbări, astfel au fost deschisă și echipată cu cel mai modern echipament Secția Reanimare și Terapie Intensivă; Centrul Municipal de Diagnostic; Secția Sterilizare; Departamentul Inginerie Biomedicală; Departamentul Cardiologie Intervențională. De asemenea au fost efectuate deja mai mult de 200 de intervenții endovasculare.

  Pentru prima dată în Moldova, chirurgii-urologi din spitalul nostru au efectuat o intervenție de înlăturare a pietrelor renale prin nefrolitotomie percutanată, care în întreaga lume este considerată „standardul de aur”.

  Pe parcursul anului, în secția Oftalmologie au fost efectuate 47 de transplanturi de cornee. Au fost renovate și redecorate fațada spitalului și parcul acestuia.

  Anul ce vine, pe care fiecare dintre noi îl așteaptă cu speranțe și vise de viitor, aduce cu el o mulțime de sarcini noi. Doar noi putem șă modelăm anul ce stă în prag așa cu dorim noi, iar totul depinde de creativitatea dar și de eficacitatea cu care vom lucra asupra lui.

  Astăzi vreau să vă mulțumesc pentru sprijin, cooperare și înțelegere. Fiecare angajat își are meritul său în realizările spitalului din acest an.

  Vă doresc tuturor multă sănătate și fericire! Fie ca în casa dumneavoastră și a celor dragi să dăinuie mereu căldura și fericirea, iar în familie să domnească armonia și bunăstarea!

  LA MULȚI ANI!

  To maximize online casino accepts american express their winnings, players can choose from seven, ten, or fifteen round games.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP