logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Echipa de chirurgi condusă de Profesorul Gheorghe Anghelici, șef al Clinicii Chirurgie „Constantin Țîbîrnă” la Salonul Internațional de Invenții „Inventica 2022”, pentru prestanța deosebită, au fost apreciați cu medalii de aur.

  Exprimăm sincere felicitări pentru succesele obținute Chirurgilor, Crudu Oleg, doctor în științe medicale, director al SCM “Sfânta Treime”, Savin Oleg, medic endoscopist, Pisarenco Sergiu, conferențiar universitar, chirurg, Zugrav Tatiana, medic chirurg, Lupu Gheorghe, chirurg vascular.
  Tuturor, Vă dorim multă sănătate, succese și prosperitate!

  Ediția curentă a Salonului a întrunit numeroase universități, institute de cercetare, companii, asociații, inventatori şi cercetători științifici, care au prezentat peste 300 de brevete, cereri de brevete, proiecte de cercetare și lucrări științifice din circa 50 de țări. Republica Moldova a fost reprezentată la expoziție de patru universități și șapte instituții de cercetare.

  Cea de-a XXVI-a ediție a expoziției a fost organizată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” și Institutul Național de Inventică din Iași în perioada 22-24 iunie 2022.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP