logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, 4 septembrie, doamnei Doina Begenaru, șefa secției Infarct Miocardic Acut și domnului Boris Stamati, șeful secției Neurorecuperare, le-au fost conferite distincții de stat – ordinele „Gloria Muncii”. Conform legii privind acordarea de către stat, un astfel de ordin, se conferă pentru merite și realizări remarcabile în diverse domenii de activitate.

  Dna Doina Bejenaru, mai bine de 30 ani activează în domeniul medicinei interne și cardiologie, în care a reușit să înscrie multe succese.
  În cadrul IMSP SCM „Sfânta Treime”, dna Bejenaru și-a început activitatea în anul 1991 în calitate de medic cardiolog, secția nr 1, iar începând cu anul 2005 – este șef al secției Infarct Miocardic Acut. Pe tot parcursul carierei sale, dna Doina Bejenaru și-a desăvârșit în continuu cunoștințele, realizând multe stagieri și perfecționări. Dna Bejenaru, este membru al Societății Medicilor Interniști din Republica Moldova.
  De mai mulți ani coordonează cu succes programul de stentare a pacienților, iar în ultima perioadă și a pacienților cu COVID (SARS CoV-2).
  Dna Doina Bejenaru este un medic care zi de zi demonstrează mult devotament și profesionalism față de pacienți și colegii de breaslă.

  Dl Boris Stamati se bucură de o activitate prodigioasă în domeniul medicinii de mai bine de 30 de ani.
  În cadrul IMSP SCM „Sfânta Treime” dl Stamati activează de 26 de ani, din anul 1994 în calitate de medic neuro-reanimatolog de gardă, în secția Neuroreanimare, iar din anul 2002 – este șef al secției Neurorecuperare.
  Dl Stamati, a avut parte de mai multe stagieri, grație cărora și-a perfecționat cunoștințele în domeniul medicinii interne, în special al neurologiei.
  Dl Boris Stamati pe tot parcursul întregii sale activități a demonstrat devotamentul său față de profesie și pacienți.

  Dragi colegi, vă felicităm pentru distincții binemeritate, care sunt o confirmare a profesionalismului Dvs. la un nivel atât de înalt!
  Vă dorim sănătate, fericire, succes și noi realizări!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP