logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Stimați Colegi, această aniversare constituie pentru fiecare dintre noi o treaptă profesională foarte importantă, o ocazie fericită pentru a face o incursiune în istoria instituției noastre, una plină de provocări și realizări pe măsură. Asemenea unui destin uman, colectivul spitalului a parcurs diverse etape, dar din toate am extras lecții de viață și principii pe care le-am promovat în profesie. Aniversările sunt un prilej de a realiza o retrospectivă a celor mai importante evenimente, dar și un punct pentru a construi planuri de viitor și a trasa noi imperative ale medicinii moderne.

  Ascensiunea înscrisă în ultimii 5 ani se datorează spiritului de echipă și a sprijinului dvs. de zi cu zi, grație cărora și eu, în calitate de manager, am putut implementa în practică visele și ideile în ceea ce privește dezvoltarea instituției. Ceea ce vedem e un rezultat comun, și anume un spital modern în care avem tot necesarul pentru activitate, iar pacienții – condiții bune de internare și tratare. Astăzi vreau să vă mulțumesc pentru aportul adus de fiecare dintre dvs la consolidarea instituției noastre. Medicina este cu adevărat cea mai nobilă dintre toate profesiile și vă felicit pentru faptul că i-ați rămas fideli pe tot parcursul acestor ani!
  Cu prilejul Aniversării, dar și a Zilei Lucrătorului Medical şi Farmacistului, îmi exprim înaltă apreciere pentru profesionalismul de care dați dovadă! Recunoștință pentru curaj și rezistență! Vă doresc să aveți parte de sănătate, succese și prosperitate!
  La Mulți Ani!

  Directorul IMSP SCM ”Sfânta Treime” Oleg Crudu

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP