logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Specialiștii din secția Urologie sunt unii dintre pionierii aplicării metodelor moderne în tratamentul patologiilor specifice domeniului.

  Cu ajutorul acestor metode intervenționale, pacienții sunt ajutați să-și depășească starea precară de sănătate. Este și cazul lui I. Caranfil, care ține în mod expres să mulțumească profesioniștilor din secția Urologie.

  Pacientul mărturisește în mesajul de mulțumire: ”Sunt foarte recunoscător dlui Caraion Vladimir pentru profesionalism și omenie. Îi doresc sănătate și succes în continuare în tratarea și aducerea bucuriei de viață a pacienților. Aduc mulțumire asistentelor medicale: Gabriela, Galina, Maia, Maria, Eugenia pentru profesionalism, stimă și respect față de pacienți. Cu mult respect și față de infirmierele: Arianda, Maria, Cristina, Aliona. La toți le doresc  sănătate, răbdare și putere în lucrul care-l fac zi de zi. Un colectiv unit și prietenos”.

  Conform secției Informatică și statistică medicală, în anul 2022, au fost tratați în secția Urologie  peste 2041 pacienți.

  Începând cu anul 2015, specialiștii din secția Urologie din cadrul IMSP „Sfânta Treime”, au introdus noi metode de tratament minim invaziv în afecțiunile renale, uretrale, vezicii urinare și a prostatei. Distinctive sunt metodele laparoscopia, ureteroscopia, nefrolitotomia percutantă și metoda TURP.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP