logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Astăzi este externat din secția Terapie Intensivă COVID-19, pacientul Mihail Sanduleac care a primit de ziua sa de naștere din partea medicilor cel mai de preț̦ cadou – sănătatea. La cei 79 de ani, pacientul spune că s-a născut practic a doua oară, fapt pentru care le este recunoscător medicilor care i-au dat șansa unui nou început.

  Dl Mihail declară că, de fapt, e cea mai frumoasă zi de naștere de până̆ acum: ”Vreau să aduc sincere mulțumiri întregii echipe formată din medici, asistenți medicali, infirmiere pentru efortul pe care l-au făcut pentru mine și soția mea care de asemenea a fost tratată în această secție. Am fost într-o stare gravă, însă grație profesioniștilor desăvârșiți, ne simțim bine și astăzi plecăm acasă.
  Vreau să mulțumesc acestor oameni cu inimă mare, care zi și noapte muncesc tocmai pentru ca pacienții să-și poată recupera starea de bine. Le doresc multă sănătate și le adresez tuturor un mulțumesc mare pentru atitudine și efort”.
  Potrivit medicului anesteziolog-reanimatolog: ”Pacientul a fost transportat cu serviciul de urgentă̆ într-o stare gravă, cu insuficiență respiratorie acută, determinată de o pneumonie bilaterală, etiologie virală a infecției COVID-19. În urma terapiei intensive efectuate în secția noastră, din punct de vedere clinic, radiografic și paraclinic, starea pacientului este pozitivă și urmează̆ să fie astăzi externat la domiciliu și supravegheat de medicul de familie.”

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP