logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • 7 septembrie, Spartachiada lucrătorilor medicali din municipiul Chișinău, ediția a 48-a, a ajuns la final, evenimentul sportiv a fost organizat de Federația Sindicală “Sănătatea”, iar gazda competițiilor sportive a fost SCM „Sfânta Treime”.

  Ca în orice competiție sportivă a învins prietenia! La încheierea festivității de premiere, Tudor Cărăruș, președinte al Federației Sindicale “Sănătatea”, a exprimat sincere cuvinte de recunoștință la adresa administrației SCM „Sfânta Treime”, lucrătorilor medicali care s-au făcut remarcați în această competiție, dar și managerilor instituțiilor medicale municipale pentru contribuția și implicarea activă la organizarea probelor sportive.

  Învingătorii au fost premiați cu diplome și cupe sportive, premii bănești din partea Federației Sindicale „Sănătatea”. De asemenea, la acest eveniment a fost oferită diploma de onoare și dlui Boris Stamati, șef al secție Neurorecuperare de la „Sfânta Treime”, pentru merite deosebite în promovarea culturii fizice și sportului în colectivul de muncă.

  În data de 9-11 septembrie 2022, în orășelul Vadul lui Vodă, vor avea loc competițiile sportive finale din cadrul Spartachiadei a 34-a lucrătorilor ocrotirii sănătății din Republica Moldova.

  Reamintim la Spartachiada lucrătorilor medicali din municipiul Chișinău, ediția a 48-a au participat 10 instituții medicale municipale. Competițiile s-au desfășurat la următoarele probe sportive: volei feminin, volei masculin, tenis de masă, șah și jocul de dame.

  Echipa IMSP SCM „Sfânta Treime” s-a clasat pe Locul I în clasamentul general, reușind să învingă detașat la următoarele categorii:

  •  Volei (femei);
  •  Volei (bărbați);
  •  Tenis de masă (bărbați), învingător, Constanin Crețu;
  •  Joc de dame (femei), învingătoare Raisa Banariuc;
  •  Șah (bărbați), învingător Constantin Bîrcă;

  La categoria Şah (femei) Aliona Eșanu s-a clasat pe Locul III.

  Felicităm toți participanții cu rezultatele obținute și le dorim succese în continuare!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP