logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • La Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” se întâmplă minuni. După o suferință cu riscuri majore, un tânăr de 18 de ani a plecat sănătos acasă.

  Eforturile echipei multidisciplinare în lupta contracronometru pentru viața pacientului, Eugen Goghin, au început acum o lună, când patologia cronică de care suferea tânărul i-a declanșat o complicație severă. Mai bine de zece zile, pacientul a fost supravegheat de echipa din secția Terapie Intensivă și Chirurgie Somatică, apoi de întreaga echipă a secției Chirurgie Generală. Zi și noapte, personalul medical din cadrul spitalului a dat lupte decisive pentru a salva băiatul.

  Eugen Goghin vorbește despre boală la timpul trecut și ne-a mărturisit că a renăscut pentru a doua oară: „Vreau să mulțumesc tuturor medicilor care au luptat pentru viața mea, în mod special lui Alexandr Cornogolub, șef Clinică Anesteziologie și Reanimatologie, Andrei Neburac, medic anesteziolog, șef al secției Terapie Intensivă și Chirurgie Somatică. Echipei de chirurgi, Lidia Istrati, Vasile Ceauș, Angela Oțel și Zinaida Șarcanean, asistentă de operație. De asemenea, un mulțumesc mare pentru echipa de anesteziologi, Angela Otgon, Alexandra Lupu, Natalia Cașcaval. Sunt foarte recunoscător asistentei de pansament, Angela Oțel. Tuturor medicilor din acest spital, care au luptat pentru viața mea, le doresc multă sănătate și multă apreciere din partea pacienților”.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP