logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, 29 august 2017 a avut loc deschiderea secției Neurorecuperare din cadrul IMSP SCM „Sf. Treime” după finalizarea procesului de renovare, modernizare și dotare cu echipament modern. La eveniment au participat Nistor Grozavu, Primar general interimar al municipiului Chișinău, Mihai Moldovanu, șef al Direcției Sănătății a Consiliului municipal Chișinău, directori ai instituțiilor medico-sanitare publice municipale precum și colaboratori ai spitalului.

  Oaspeții evenimentului, Nistor Grozavu și Mihai Moldovanu au apreciat calitatea lucrărilor efectuate și au reiterat intențiile de susținere a proceselor de modernizare a instituției.

  Oleg Crudu, directorul IMSP SCM ”Sf. Treime” a menționat că lucrările de renovare și modernizare a secției, inclusiv a cabinetelor de recuperare medicală vor contribui la sporirea calității serviciilor prestate și îmbunătățirea satisfacției pacienților și a lucrătorilor medicali.

  Menționăm că secția de Neurorecuperare are o capacitate de 35 paturi, asigurând asistență medicală specializată pentru circa 1000 de pacienți anual cu patologii neurologice caracterizate prin tulburări ale funcțiilor mobile (motilitate) și de deglutiție, afecțiuni cognitive și de altă natură.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP