logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Olga Groza este una dintre discipolii școlii diabetului din cadrul IMSP SCM ”Sfânta Treime”. Această școală nu presupune o instituție de învățământ propriu-zisă, ci procesul de instruire prin care trece fiecare pacient bolnav de diabet, internat în secția Endocrinologie. Deși periodic sunt organizate lecții în grup, unde metoda de predare este una interactivă, bazată pe informare, discuții și schimb de experiență dintre pacienți, fiecare diabetic internat în spital beneficiază de informații individualizate, adaptate la propria stare, din partea medicilor endocrinologi.

  Natalia Porcereanu, medicul care citește lecții de grup pacienților diabetici aplică metode interactive de predare: ” Educația terapeutica este o parte importantă a managementului diabetului zaharat. Este obligatorie desfășurarea continuă a acestui proces educațional pentru un bun control metabolic si prevenirea complicațiilor diabetului zaharat. ”

  Urmăriți un interviu cu dna Olga Groza, discipolul școlii diabetului, care vrea să-și împărtășească propria experiență și cum a învățat în cei 12 ani de când a aflat că este bolnavă de diabet cum să duci o viață normală.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP