logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • La Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, activează peste o mie de angajați, fie că e vorba de medici, asistenți medicali sau personalul administrativ, toți împărtășesc aceleași valori, de a ajuta pacienții să recapete starea de sănătate.

  Continuăm să scriem despre istoriile pacienților, mesajul este scris de pacienta Lilia B., și este adresat personalului medical din secția Nefrologie și Dializă :” Vreau să mulțumesc toți lucrătorii medicali din secția Nefrologie și Dializă de la spitalul „Sfânta Treime”. În deosebi medicului Victoria Croitor și Boris Sasu, șef al secției. Toți lucrătorii sunt atenți și amabili. Vă doresc multă răbdare și sănătate. Vă mulțumesc din suflet pentru tot! ”

  Anual, în secția Nefrologie și Dializă se tratează peste 1200 pacienți cu diverse patologii ale rinichilor și este unica secție din municipiu, care efectuează anual peste 1400 de ședințe de hemodializă, la pacienții cu insuficiență renală cronică și acută.

  În secția Nefrologie și Dializă activează 4 medici nefrologi și 7 asistenți medicali, care zi și noapte tratează și supraveghează zeci de pacienți cu diverse patologii ale rinichilor.

  Cât privește serviciul de hemodializă este oferit pacienților în regim ambulatoriu, pacienților tratați cu hemodializă cronică care se tratează la moment în alte secții ale spitalului și pacienților cu insuficiență renală acută ce necesită tratament cu hemodializă.

  În cadrul secției este o sală de hemodializă cu 5 aparate de dializă. Secția include și o sală în care se află aparatajul pentru pregătirea soluțiilor de dializă, filtrele de apă și pompele de apă. De asemenea, sala de dializă este conectată la sursa centrală de oxigen, determinată de necesitatea conectării la sursa de oxigen a pacienților gravi pe parcursul ședințelor de hemodializă.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP