logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Pacienta din secției Cardiologie, Dna Selivestr M., își exprimă recunoștința profundă față de personalul secției, medic curant – D-na Ludmila Cardaniuc, colectivului de as. medicale în frunte cu asistentele medicale D-na Vera Cojocaru și personalului medical inferior.

  Cel mai valoros, de neprețuit este – viața.
  În legătură cu aflarea mea în secție Cardiologie la tratament din tot suflet aduc mare mulțumire med. curant – D-na Ludmila Cardaniuc, pentru calitățile sale umane, pentru buna atitudinea sa față de pacienți și pentru profesionalismul înalt a D-ei. Este un specialist cu harul dat de Dumnezeu. Dumneaei a pus mult suflet pentru îmbunătățirea situației lucrul pentru care vă mulțumesc din suflet.
  Cuvintele nu pot recompensa Competenția și Omenirea D-voastră!
  Cu deosebită stima și prețuire Vă doresc multă multă sănătate, realizări frumoase în lucrul cu abnegație pentru binele Omenirii.

   

  Aduc mare mulțumire colectivului de as. medicale în frunte cu asistenta med. D-na Vera Cojocaru a secției Cardiologie pentru atitudinea corectă, grijulie, înțelegerea și buna dispoziție care radiază de la D-lor cînd de fiecare dimineața, zi, întrînd în salon ne spun: Buna Dimineața, cum azi va simțite? Ne bucuram că vă este mai bine!
  Mulțumesc pentru grija, profesionalismul și Omenirea colectivului secției.
  Le doresc sănătate, prosperare, calitațile de care au dat dovadă să le păstreze pe parcursului vieții.
  Nu pot să trec cu vederea și personalul tehnic, care ne fac tot confortul, mențin secția într-o stare igieno-sanitară la nivelul înalt. Tot timpul este curat, proaspăt, atârnarea la nivelul cuvenit. Va mulțumesc pentru grija și rabdare de care dati dovada.

  Cu stimă Selivestr M.V.
  31.07.2018

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP