logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Pacientul Victor P., aduce un sincer mulțumesc pentru profesionalism și devotament specialiștilor din secția Chirurgie Colorectală. În mod special dlor Gheorghe Lupu și Dorin Panteleiciuc, medicii care l-au operat și i-a „salvat viața”. De asemenea, multă recunoștință pentru șeful secției dl Mihai Erlih – „om cu inimă mare” și asistentei superioare dna Raisa Enachi, pentru „atitudine sufletească”.

  Eu, Victor P., fost artist al orcgestrei „Fluieraș”, acum pensionar, pacient la secția Chirurgir Colorectală, din palata 328, vreau să-mi exprim călduroase și sincere cuvinte de recunoțtință întregului colectiv medical, pentru devotamentul, atitudinea sufletească și comportamentul binevoitor față de pacienți.
  Aduc calde mulțumiri domnilor Lupu Gheorghe și Panteleiciuc Dorin, care mi-au salvat viața, arătând un mare profesionalism cu dăruire de sine. Ei sunt oameni cu un mare suflet, răbdare și mâini de aur, care îi insuflă pacienților încredere în ziua de mâne.
  În deosebi mă bucur enorm de mult și îi mulțumesc Domului pentru ocazia de a mă întîlni cu șeful secției domnul Mihai Erlih. Acest om cu inimă mare, care pe timpuri mi-a lecuit cu succes rudele mele apropiate( mama, fratele, sora). Fiind un om devotat profesiei sale, arată de un profesionalism înalt, dedicându-și viața lucrului. A organizat împrejurul lui un colectiv foarte strâns, competent, grijuliu, omănos, care își fac datoria sa profesională cu mare răspundere.
  Ar fi incorect să nu menționez o atitudine deosebită, sufletească față de mine din partea surorii superioare Enachi Raisa, aducând sincere mulțumiri și respect.
  La fel aș vrea să evidențiez cu mare emoție atitudinea grijulie al chirurgului șef, care se interesa de starea fiecărui bolnav în parte.
  Doresc Clinicii D-stră și în deosebi secției Chirurgie Colorectală, multă sănătate și realizări frumoase. Ca bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă aibă în pază.

  Cu toată stima și respect, Victor P.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP