logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Mulțumim ție Doctore. Aceste cuvinte le auziți zilnic în secția dumneavoastră de la acei care au probleme de sănătate. Prin intermediul acestui mesaj vreau să vă cunoască o lume întreagă că sunteți tămăduitori ai suferințelor multor pacienți cu diagnoze complicate.

  În spitalul „Sfânta Treime”, secția Chirurgie nr.2 lucrează medici devotați care își cunosc bine profesia ca: , Profesorul Anghelici G., șeful secției Pîrțac I., conferențiarul Pisarenco S., Danu M., Zugrav T., în frunte cu directorul spitalului Crudu O., care este și el medic chirurg de la Dumnezeu și cu echipa de asistente medicale: Negară L., Cherdevară M., Botnaru M., Chenciu G. și altele.

  Le sunt recunoscătoare pentru profesionalismul cu care au efectuat intervenția chirurgicală prin metoda modernă și m-au readus la dorința de a trăi și bucuria de viață.

  Am rămas impresionată și mulțumită de bunătatea, devotamentul, cuvintele frumoase cu care alinați durerea pacienților.

  Cu profund respect și lacrimi de bucurie mă închin până la pământ și vă sărut mânuțele stimații mei doctori. Vă doresc o viață lungă, sănătate, răbdare, putere, prosperitate, noi realizări pentru a încuraja bolnavii să spere la tot ce e mai scump pe lume: Sănătatea.

  A voastră pacientă Nina Cojocaru.

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP