logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Aș să vrea adresez multe mulțumiri angajaților întregului spital pentru prestarea serviciilor medicale pentru toți pacienții, indiferent de vârstă. Fiind internată în secția Endocrinologie din 27 noiembrie 2017, sunt extrem de recunoscătoare medicului Elena Bivol, care a reușit să mă înconjoare cu grijă și să-mi îmbunătățească starea de sănătate.

  Mulțumesc medicilor-consultanți, laboranților, asistenților medicali și întreg personalului inferior. Șefa secției Natalia Baltag a reușit să ralieze echipa, ceea ce aduce rezultate bune.

  Renovarea secției la standarde înalte a creat condiții pentru lucrătorii medicali și pacienți: un lift modern, apă caldă și rece, curățenie, confort, căldură. Totul împreună creează impresii pozitive despre spital, atitudinea lucrătorilor medicali față de pacienți – aceasta este coerența în procesul de lucru al întregii echipe.

  Mulțumesc din suflet tuturor!

  Nu pot să nu accentuez calitățile personale ale medicilor – abilitățile, cunoștințele, tactul, răbdarea și, bineînțeles, experiența și bunăvoința față de pacienți.

  Toate acestea reprezintă exemplul serviciului de calitate, abilitatea de a menține pulsul vieții a cetățenilor țării noastre la nivelul corespunzător.

  Măsurile profilactice și de reabilitare, efectuate de endocrinologi alături de colegii din alte secții, îmbunătățesc semnificativ rezultatul final al sănătății pacientului, care în cele din urmă este răsplătit cu un mare mulțumesc.

  Din tot sufletul,
  cu respect și cele mai bune urări de bine.

  Mulțumesc frumos pentru tot…

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP