logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Mult stimați lucrători ai SCM „Sfânta Treime”, cu ocazia sărbătorii Ziua Inimii, aduc sincere și calde mulțumiri întreg personalului medical din secția Infarct Miocardic Acut și implicit Directorului ISMP SCM „Sfânta Treime”, dl Oleg Crudu.

  Aflându-mă în această secție am văzut cu câtă dăruire de sine lucrează aceste persoane în halate albe. Este o atmosferă caldă, armonioasă. Începând de la infirmiere și terminând cu șefa secției, am observat o colaborare frumoasă, respect, atenție, corectitudine și nu în ultimul rând răbdare.
  Dna Doina Bejenaru își face totdeauna timp să ne asculte pe fiecare ce probleme avem. D-ei are totdeauna o vorbă bună, caldă și o privire prietenoasă.
  Dna Ecaterina Gherasimenco are atâta răbdare, cu mare grijă și atenție îmi pune perfuzie (am venele foarte ascunse).
  Asistentele, bucătăresele, infirmierele- toate dau dovadă de iubire față de cei din jur.
  Încă odată un sincer «MULȚUMESC»! Și nu ratați ocazia de a da încă o șansă la viața celor din jur. Puneți la dispoziție tot ce va dăruit Bunul Dumnezeu: capacitate, înțelepciune, dragoste, răbdare și dedicare totală.
  Fiți binecuvântați de Dumnezeu! Sfânta Treime-Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt să vă păzească totdeauna!
  Tuturor le doresc să-și prețuiască sănătatea.
  Așa cum spunea Hippocrates: “Deși aproape fiecare om se naște cu această comoară- sănătatea, puțini sunt cei ce o prețuiesc”.
  Prețuiți sănătatea!
  Nu uitați: într-un corp sănătos-o minte sănătoasă.
  Multă sănătate tuturor!
  Cu mult respect, Eugenia.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP