logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Având afecțiuni de sănătate la mâna dreaptă. Pe parcursul la mai mulți ani am făcut lecuire în mai multe spitale din Chișinău. În sfârșit am onoarea și norocul să fac un tratament și la Spitalul „Sfânta Treime”.

  Spre mirarea mea, intrând în acest spital am fost primit cu căldură și zâmbet. Am fost examinat minuțios de șeful secției Neurorecuperare Boris Stamati. Vreau să menționez că în această secție predomină un colectiv foarte consolidat și unit. Acești factori se reflectă într-un mod benefic asupra pacienților, simțindu-se într-o mare siguranță. Atmosfera aceasta se datorează domnului Boris, care esre un foarte bun specialist și organizator cu cerințe mari față de sine și personal.

  Toți acești factori se reflectă pozitiv și în colectivul pe care îl conduce de mai bine de 10 ani. În această secție pacienții sunt tratați cu mare atenție și respect. Din partea pacienților, care ne tratăm la moment, aducem calde mulțumiri și ne rugăm Bunului Dumnezeu să le dea multă sănătate colaboratorilor: șeful secției Boris Stamti, Roșca Vladimir, asistentei medicale superioare Spița Ludmila, asistentei medicale Scripnic Viorica, asistentelor de proceduri Railean Olga, Dubailari Ruslana, Panalaclei Maricica, Donica Valentina.

  Cu mare atenție lucrează maseuzele Grosu Nina, Cadabniuc Angela. Cuvinte de laudă le aducem și kinetoterapeuților Grosu Irina, Verlan Ion.

  Noi, pacienții, suntem foarte mulțumiți de atitudinea, comportamentul pur omenesc a acestui colectiv bine închegat de mult stimatul domnul Boris Stamati.

  Cu profund respect,

  Pacientul Mâța Anatol Tudor.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP