logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Noi, pacientele Zinaida Galagan, Elena Cerneanu, Ecaterina Cojucari, Eugenia Gheroghița, Galina Albu (internate pe perioada lunii aprilie 2017), ne închinăm cu plecăciune în fața medicului proctolog-chirurg Erlih Mihail, șef secție proctologie.

  Îi spunem multe mulțumiri pentru meritele și profesionalismul de valoare aplicat în munca lui zi de zi în intervențiile chirurgicale și tratamentul recomandat minuțios pacienților. Pe acest medic de valoare nu numai noi îl apreciem, dar și mai mulți pacienți își exprimau aprecierea lui, care o auzeam zi de zi atât în secție cât și în afară. Dl Erlih Mihail este o personalitate, un medic care se consacră pentru noi, pacienții, și făcând minuni salvează vieți omenești.

  De aceea, noi pacientele semnate mai jos, cu mult respect și urări de sănătate îi dorim noi realizări cu mari succes pe tărâmul activității profesionale și chiar în viață și în familia personală.

  La mulți ani!

  Cu mult respect:

  1. Zinaida Galagan
  2. Cerneanu Elena
  3. Cojucari Ecaterina
  4. Eugenia Gheorghiță
  5. Galina Albu

  P.S. Rugăm Direcția administrativă a Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” să emită pe cât de posibil un ordin în legătură cu aprecierea și stimularea după merit al domnului Erlih Mihail. Vă mulțumim!


  scrisoare-1scrisoare2

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP