logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Continuăm să relatăm istorii ale pacienților care grație actului medical oferit de personalul medical din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, revin la o stare de sănătate bună.

  Relevante sunt scrisorile semnate de pacienții secției Pneumologie,  care menționează capacitățile  manageriale deosebite  ale directorului, Oleg Crudu, dar și profesionalismul personalului medicali din cadrul spitalului „Sfânta Treime”.

  În scrisori se arată: ”Aducem mulțumiri echipei de la SCM „Sfânta Treime”, condusă de Oleg Crudu, pentru condițiile bune create pentru pacienți. Atmosfera  benefică, profesionalismul personalului medical, și, nu în ultimul rând, curățenia din această unitate medicală, aduc speranță de însănătoșire. Un mulțumesc mare medicului pneumolog, șef al secției Pneumologie,  Mihail Lupan și echipa secției pe care o reprezintă. O echipă de oameni  pătrunsă de simțul responsabilității și al datoriei: medici, asistenți medicali, infirmiere, bucătari, oameni care realizează o muncă considerabilă. Ne închinăm în fața muncii Dumneavoastră. Tuturor vă dorim sănătate, putere pentru a învinge greutățile și recunoștința pacienților tratați”.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP