logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Secția Endocrinologie din cadrul IMSP SCM „Sfânta Treime”, este unica secție din municipiu și e destinată tratamentului pacienților cu diabet zaharat de tip 1 și 2, diabet insipid, patologii ale glandei tiroide. Secția este reprezentată de o echipă de medici profesioniști care dețin abilități importante în tratamentul afecțiunilor metabolice și endocrine.

  Continuăm să relatăm istorii ale oamenilor care grație atitudinii prompte și a asistenței medicale oferită de personalul medical din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, revin la viața cotidiană și își continuă activitățile într-o stare de sănătate bună. Printre pacienții care sau tratat în secția Endocrinologie și aduc mulțumiri personalului medical sunt A. Elena., C. Eudochia., B. Violeta., C. Anișoara., Ș. Ala. Din scrisorile adresate administrației spitalului desprindem: ”Sincere mulțumiri medicilor și tuturor lucrătorilor din secția Endocrinologie, condusă de Bîstrițcaia Vladislava. Un mulțumesc mare și pentru medicii endocrinologi, Abraș Tatiana,  Banari Maria și  tuturor asistentelor din această secție, reprezentate de Voicu Alina, asistentă superioară.  Cu adâncă plecăciune și urări de sănătate către toți angajații spitalului,  medici, surori medicale, bucătărese, tuturor le mulțumim  pentru condițiile bune de tratament.  Profesionalismul specialiștilor din acest spital ne inspiră multă încredere, ceea ce semnifică că totul va fi bine și noi revenim sănătoși acasă. Sunteți o echipă  unită și profesionistă, Vă dorim multă sănătate și recunoștință”!

  Potrivit secției Statistică și informatică medicală din cadrul IMSP „Sfânta Treime”, de la începutul anului 2022, în secția Endocrinologie, au fost tratați  peste 900 de pacienți cu diverse patologii endocrine și diabet zaharat.

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP