logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Secția Endoscopie din cadrul IMSP SCM “Sfânta Treime” este dotată cu echipament modern pentru diagnostic și tratament. Anual, sunt realizate peste 5500 de endoscopii pe diverse sisteme și organe, dintre acestea 300 de intervenții minim invazive au fost efectuate în tratamentul cirozei hepatice.

  Endoscopia modernă are la bază un lanț optic care au capacitate de captare și vizualizare a imaginii prin mini camere de luat vederi care stau la capătul acestor tuburi și care preiau imaginile interioare ale corpului nostru redate pe un ecran cu imagini desfășurate și detaliate a organului investigat.

  Dl Oleg Savin, medic chirurg endoscopist, doctor în științe medicale, șef al secției Endoscopie a relatat că echipamentul endoscopic din cadrul secției permite nu doar diagnosticul patologiei, dar și tratamentul endoscopic, îndepărtarea polipilor, stoparea hemoragiilor digestive, închiderea perforațiilor tubului digestiv, intervenții în căile biliare și pancreas. În secția Endoscopie activează o echipă de medici calificați, specialiști cu o experiență mai bine de 10 ani.

  Pentru a beneficia de serviciile medicale oferite de echipa Departamentului de  Diagnosticare Imagistică puteți solicita programarea online prin intermediul specialiștilor din medicina primară și a medicilor de familie a sistemului de evidență SIRSM, sistemul Informațional de raportare și evidență a serviciilor medicale.

  Pentru informații 022 49 69 70.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP