logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Secția Tomografie Computerizată din cadrul IMSP SCM “Sfânta Treime” este înzestrată cu aparataj medical de ultimă generație CT Toshiba Aquillion Prime. Tehnologia medicală este ghidată de o echipă calificată de medici specialiști care oferă pacienților o gamă largă de servicii de diagnostic.

  Tomografia computerizată este o metodă de diagnosticare rapidă, care combină razele X cu o tehnologie computerizată avansată, pentru a crea imagini precise și detaliate ale structurilor interne ale corpului și ale organelor.
  Dna Carolina Sanduța, medic imagist, specialist principal, cercetător științific, doctorand, a relatat că anual în secția Tomografie Computerizată sunt efectuate peste 6 100 de investigații. Această procedură este foarte complexă și permite o scanare a întregului corp pentru a diagnostica un grup mare de afecțiuni de la nivelul craniului, toracelui, abdomenului, pelvisului sau membrelor, și poate oferi informații asupra vaselor sangvine și oaselor. Examinările sunt fi efectuate fără contrast inclusiv cu și contrast. Tomografia Computerizată este o procedură care este foarte importantă pentru a afirma sau infirma un diagnostic.

  Pentru a beneficia de serviciile medicale oferite de echipa Departamentului  Imagistică puteți solicita  programarea online  prin intermediul specialiștilor  din medicina primară și a medicilor de familie a  sistemului de evidență SIRSM,  sistemul Informațional de raportare și evidență a serviciilor medicale.

  Pentru informații 022 49 69 70.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP