logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Ieri, 04.10.2018, în incinta SCM «Sfânta Treime», a fost organizat un seminar interactiv, destinat pacienților, organizat de către Societatea de Tromboză si Hemostază din RM.

  În cadrul seminarului au fost abordate urmatoarele teme: «Troboembolismul venos – detectarea și intervenția corectă», (raportor Președintele STH d.ș.m. Diaconu Nadejda), «Infarctul miocardic acut» (raportor dr. Bejenaru Doina șef secție IMA), «Profilaxia Factorilor de risc cardio-vasculari» (raportor – dr. Benesco Irina, cardiolog, secția Cardiorecuperare), importanța unui stil de viață sănătos, a prevenției patologiilor cardiovasculare, recunoasterea subiectivă a patologiilor acute, și metodele de supraviețuire până la primul cotact medical.

  Pacientii au manifestat un interes activ față de temele abordate, au venit cu diverse întrebări și neclarități, la care au primit ulterior răspunsuri concrete.

  Colaborarea dintre IMSP SCM «Sfânta Treime» și Societatea de Tromboza si Hemostaza din RM, va continua și în viitor, în favoarea pacienților.

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP