logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, a avut loc un seminar cu tema: „Siguranța  Pacienților”, la care au asistat  asistentele medicale a Spitalului Clinic Municipal ”Sfânta Treime”.

  Evenimentul se înscrie în contextul Zilei Mondiale a Siguranței Pacientului. În cuvântul de salut, Elena Bivol, șefa Departamentului managementul  calității serviciilor medicale a menționat că, siguranța pacientului constituie o prioritate pentru toți angajații din cadrul spitalului. Iar temele abordate la conferință au scopul  de a crește gradul de conștientizare siguranței pacientului și creșterii calității serviciilor medicale

  La  conferință au fost prezentate informații la temele:

  • Îngrijirea pacientului după standartul de Nursing Internațional- Valentina Costovici, asistentă medicală în secția Pneumologie.
  • Siguranța pacientului în actul medical – Doina Nichita, asistentă medicală în secția Terapie Intensivă Chirurgical Somatică.

  Veronica Mîța, asistenta superioară a SCM ”Sfânta Treime” a precizat că  sunt tot mai multe dovezi care demonstrează că atunci când pacienții sunt tratați ca parteneri în procesul de îngrijire, se obțin succese semnificative în ceea ce privește siguranța și satisfacția pacientului.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP