logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Într-o atmosferă distinsă, astăzi, 5 septembrie 2022, în sala sportivă a IMSP SCM ”Sfânta Treime”, a fost dat startul Spartachiadei lucrătorilor medicali din municipiul Chișinău, ediția a 48-a. Spartachiada este organizată de Federația Sindicală “Sănătatea”.

  La evenimentul sportiv participă lucrători medicali din 10 instituții medicale din municipiul Chișinău. Probele ce urmează să fie disputate timp de trei zile sunt la volei, tenis de masă, șah și joc de dame.
  La deschiderea solemnă a Spartachiadei au participat Oleg Crudu director al IMSP „Sfânta Treime”, Boris Gîlcă, şef al Direcției generale Sănătate a Primăriei municipiului Chişinău, Tudor Cărăruș, președinte al Federației Sindicale “Sănătatea”, dar și manageri ai instituțiilor medicale ale căror colective sunt parte a Spartachiadei lucrătorilor medicali din municipiul Chișinău.
  Dl Oleg Crudu i-a felicitat pe toți participanții la eveniment, apreciind curajul, tăria și dorința de competiție de care dau dovadă medicii nu numai în profesie, dar și în activitățile sportive. În aceeași ordine de idei,
  Boris Gîlcă a mulțumit lucrătorilor medicali pentru aportul pe care îl au în sistemul de sănătate, mai cu seamă în perioada pandemiei Covid-19, dorindu-le tuturor succese și multă sănătate. După aproape doi ani în care pandemia de Covid-19 a făcut imposibilă desfășurarea Spartachiadei lucrătorilor din medicină, iată că astăzi din nou a fost dat startul tradițiilor frumoase și sănătoase la spitalul „Sfânta Treime”, unicul spital din republică care are o sală de sport.
  Tuturor participanților le urăm succese!

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP