logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Un Workshop de “Colecistectomie laparoscopică în siguranță” destinat medicilor rezidenți, ținut de profesorii de la Clinica Universitară de Chirurgie ”Constantin Țîbîrnă” din cadrul SCM ”Sfânta Treime”.

  Abilitățile în sala de operație au fost realizate de șeful Clinicii, profesorul universitar Gheorghe Anghelici, Sergiu Pisarenco, conferențiar universitar și Sava Cernei, asistent universitar.

  Potrivit lui Sergiu Pisarenco, organizatorul atelierului  de la SCM ”Sfânta Treime”, participanții au luat cunoștință cu abilitățile necesare din timpul unei intervenții și au primit  răspunsuri la mai multe întrebări.

  În cadrul congresului internațional pentru studenți, studenți-doctoranzi și tineri medici MedEspera, desfășurat în perioada 24-27 aprilie 2024, au fost realizate 36 de workshopuri, ținute de personalități notorii din domeniul medicinei, stomatologiei și farmaciei.

  Congresul se numără printre cele mai grandioase forumuri științifice ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, fiind  și o platformă viabilă pentru tinerii cercetători de a-şi promova proiectele de cercetare și realizările științifice.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP