logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • În cadrul SCM „Sfânta Treime”, de aproximativ un an se efectuează o intervenție minim invazivă în premieră pentru Republica Moldova: dacriocistorinostomia endoscopică, fiind o metodă optimă de tratare chirurgicală a patologiilor ce duc la obstrucția canalului lacrimo-nazal inferior sacului lacrimal.

  Esența intervenției constă în realizarea unei noi căi de drenaj între sacul lacrimal și cavitatea nazală.

  Avantajul acestei intervenții constă în lipsa traumatismului osului și a cicatricilor postoperatorii posibile la nivelul unghiului ocular medial și permite pacienților depășirea acestei experiențe fără sângerare, fără procese inflamatorii, cu rezultate funcţionale bune și o recuperare rapidă.

  Realizarea intervenției de acest tip a fost posibilă datorită aparatajului modern de care dispune spitalul „Sfânta Treime” primit în cadrul proiectului (JICA) „Îmbunătățirea Serviciilor de Asistență Medicală”.

  Premiera medicală a fost efectuată de către medicul otorinolaringolog secția ORL a SCM „Sfânta Treime” Denis Pogorevici, care ne va spune mai multe detalii despre intervenție și avantajele acesteia.


Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP