logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Astăzi în cadrul SCM „Sfânta Treime” a avut loc o vizită de lucru a șefului Direcției Sănătate a Consiliului Municipal Chișinău Mihai Moldovanu și a colegilor acestuia, șeful Direcției Păstrarea Sănătății a Consiliului Local Cernăuți Igor Nezborețki. Oaspeții au discutat cu directorul SCM „Sfânta Treime” Oleg Crudu, care a răspuns la toate întrebările adresate de aceștia în timp ce demonstra cum funcționează unele secții din cadrul spitalului.


  Dl Igor Nezborețki, alături de colegii săi, medici-șefi ai spitalelor și policlinicilor orașului Cernăuți (Albert Curițin, Anatolie Mîmca, Larisa Cliciuc, Svetlana Șirocova, Iurie Lisiuc) au vizitat Chișinăul în cadrul unui parteneriat de lucru care implică un schimb de experiență și dezvoltarea continuă a acestei cooperări avantajoase.

  Această colaborare dintre Direcția Sănătății Chișinău și Direcția Păstrarea Sănătății Cernăuți nu are loc pentru prima dată, astfel, anul trecut, medicii de la Chișinău au venit la noi pentru a împărtăși experiențele. Astăzi noi am venit în Moldova cu o vizită de răspuns. Astfel am vizitat 5 instituții medicale din Chișinău, am vorbit cu directorii și angajații spitalelor. Am fost plăcut surprins de schimbările care au loc în sistemul municipal de îngrijire a sănătății”, a declarat Igor Nezborețki.

  De asemenea dl Nezborețki a remarcat că avem multe lucruri în comun, însă avem ce învăța unii de la alții. Așadar, vizitând instituțiile medicale din Chișinău și în special SCM „Sfânta Treime”, el a menționat: „Voi sunteți un pic mai aproape de Europa, deoarece nu fiecare spital beneficiază de astfel de echipament modern, care oferă medicilor oportunitatea de a demonstra cunoștințele și abilitățile lor, datorită cărora pot acorda pacienților un ajutor maxim”.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP