logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, 27 septembrie 2018 a avut loc vizita de lucru a Primarului General interimar dl Ruslan Codreanu la Instituția Medico-Sanitară Publică Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

  Scopul întrunirii a vizat familiarizarea Primarului General cu structura, condițiile de activitate și serviciile acordate de instituție, evaluarea lucrărilor de renovare și modernizare realizate în anul curent, și prioritizarea activităților pentru anii viitori.
  Vizita a coincis cu redeschiderea a 3 secții (Reumatologie, Gastrologie și Infarct Miocardic Acut) după lucrări de renovare și modernizare, astfel Primarul General interimar a avut prilejul de a comunica cu reprezentanții USMF „N. Testemițanu” în persoana viceprorectorului pentru educație și probleme sociale dl Emil Ceban și șefilor bazelor Clinicilor amplasate în instituție, directorii altor Instituții Medico-Sanitare Publice municipale, colaboratorii și pacienții IMSP SCM „Sfânta Treime” .
  Vizita a început în Unitatea Primiri Urgente, unde au fost identificate necesitățile de reconstruire a estacadei pentru ambulanțe în vederea sporirii accesibilității acesteia, apoi a continuat în secțiile clinice a spitalului, atît în cele care deja au beneficiat de lucrări de reparație și modernizare, realizate cu suportul financiar al Fondatorului , cît și cele ale căror lucrări urmează a fi incluse în bugetul municipal.
  În cadrul vizitei, Primarul General interimar a remarcat eforturile conducerii instituției pentru schimbarea imaginei spitalului, calitatea lucrărilor de renovare și modernizare efectuate și climatul organizațional existent în instituție.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP