logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Săptămâna trecută Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” a fost vizitat de dl Emil Ceban rectorul USMF „Nicolae Testemițanu”, însoțit de reprezentanți ai clinicilor universitare. Obiectivele vizitei au inclus documentarea delegației privind activitatea, prioritățile și perspectivele de dezvoltare a celor 11 clinici universitare din cadrul spitalului.

  Directorul spitalului, dl Oleg Crudu, a remarcat relațiile de colaborare și conlucrare a angajaților instituției cu colaboratorii clinicilor universitare, accentuând impactul pozitiv a efortului comun asupra procesului medical.
  Dl Emil Ceban, rector al USMF „Nicolae Testemițanu”, a menționat: “Mi-am propus la început de mandat să vizitez toate Clinicile universitare, care sunt amplasate în edificiile spitalelor.
  A fost un dialog constructiv cu dl Oleg Crudu în vederea evaluării și dezvoltării relațiilor bilaterale.
  Am reușit să vizitez cele 11 clinici din cadrul spitalului și să discut cu colegii, sunt plăcut surprins de condițiile în care muncesc colaboratorii noștri. Acest fapt se datorează administrației spitalului, care a renovat și modernizat spațiile clinice oferindu-le colegilor noștri, personalului spitalului un mediu excelent pentru asigurarea activităților curative, didactice și de cercetare.
  Astăzi „Sfânta Treime” este un spital modern, care corespunde tuturor standardelor în acordarea asistenței medicale.“

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP