logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, 14 noiembrie, de Ziua Diabetului, în secția Endocrinologie la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, personalul medical a organizat un eveniment interactiv pentru pacienții internați.

  Medicii au pregătit o prezentare informativă într-o formă accesibilă și memorabilă despre boală, precum și despre importanța stilului de viață sănătos pentru diabetici.

  Din prezentare, pacienții au aflat care alimente e nevoie să fie prezente în dieta pacientului și care ar trebui evitate, despre cât de important este exercițiul fizic, cum și când se măsoară glicemia, care ar trebui să fie valoarea sa, de ce depinde, și, multe alte informații utile și interesante.

  De asemenea, pentru pacienți a fost organizat un concurs la tema „Ce știți despre diabet”, în care pacienții au răspuns în mod activ la întrebările adresate de medici, în plus pacienții au abordat multe subiecte de interes.

  O surpriză plăcută pentru cei mai activi participanți a fost să primească cadouri – glucometre cu un set de ace de unică folosință și benzi pentru măsurarea zahărului din sânge.

  La final, fiecare pacient a primit o pungă cadou cu produse utile – fructe și legume, astfel promovând un mod de viață sănătos.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP